Soak off nails

he skin is soothed and relaxed through warm hand baths and moisturizing lotions. At the nails, the cuticle is pushed back and the nail is filed into a nice shape.

well

Soak off NailsS

Nagels losweken.  Het woord zegt het allemaal. Afweken van (kunstnagels).  Dit systeem biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele gelnagel.  Met dit systeem hoeft de natuurlijke nagel zelden te worden gevijld, waardoor deze natuurlijke sterkte en flexibiliteit worden versterkt.  Nog een bijkomend voordeel is dat het een dunnere gel is die ook direct als nagellak werkt.  Nagellak heeft als nadeel dat het snel vervaagt en dat er snel stukjes afspringen.  Soak off gel voorkomt dit omdat het flexibeler is.  Hierdoor blijft de nagel langer mooi en versterkt hij zijn glans.   Wilt u een French manicure, dan is dat ook mogelijk met dit systeem.

Afweken van de nagels

Het afweken van de nagels gebeurt als volgt.  De vingertoppen worden gedurende 5 tot 10 minuten ondergedompeld in een bakje met vloeistof, waarna de gel wordt verwijderd met de synthetische geitenpoot.  De nagels worden gelakt en geolied en klaar. Als u een andere kleur wenst, kan deze na het verzorgen van de natuurlijke nagel direct opnieuw worden aangebracht.

Let us help you put a little sparkle back into your life.