Nagelstudio Breda Perfecte Nagels


 Producten en diensten 

Wilt u zichzelf eens lekker in het zonnetje zetten? Bij Nagelstudio Breda Perfecte Nagels kunt u terecht voor alle diensten met betrekking tot de verzorging en afwerking van zowel de nagels aan uw hand als voor uw teennagels.

Heeft u nog geen kunstnagels maar zou u deze wel graag willen dan help ik u graag met het zetten van een nieuwe set nagels. U bepaald natuurlijk helemaal zelf of u bijvoorbeeld acrylnagels, gelnagels of French manicure wenst. Ook kan ik u natuurlijk hierin adviseren om voor zo samen met u de perfecte nagels bij u te plaatsen gebaseerd op bijvoorbeeld onder anderen uw dagelijkse bezigheden. Dit in verband met de intensiteit waarop uw nagels dagelijks worden belast.

Heeft u al reeds kunstnagels maar zijn deze inmiddels toe aan het bijvoorbeeld opvullen hiervan help ik u uiteraard ook graag. Bij Nagelstudio Breda Perfecte Nagels bent u uiteraard van harte welkom, of het nu om het plaatsen van een nieuwe set nagels gaat of het onderhouden van reeds geplaatste kunstnagels.

Wilt u graag uw eigen nagels steviger en perfect afgewerkt of bijvoorbeeld versierd en heeft u liever geen kunstnagels, ook dan zijn hier diverse mogelijkheden voor. In dit geval kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw eigen nagels te laten versterken door deze te vullen met acryl of gel. Ook de afwerking hiervan kan in zo'n geval tot in de puntjes worden afgewerkt en indien gewenst worden versierd of worden afgewerkt met een look geheel naar uw wensen. 

Bij Nagelstudio Breda Perfecte Nagels kunt u voor de volgende diensten terecht:


 
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinAcrylnagels
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinBabyboom nagels
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinGelnagels
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinFrench manicure
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinGellak
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinNagelversiering
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinTeennagels
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinSoak off nails
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinSchimmelnagels
Nagelstudio Breda Perfecte Nagels Producten Check KleinNagelbijters
 
De diensten van nagelstudio Perfecte nagels voor u op een rij

achtergrond headers


Tags: Nagelstudio - nagelsalon - nagelstyliste - acrylnagels - acryl nagels - gelnagels - gel nagels - gellak - shellac - nagels lakken - manicure
 

 check kleinAcrylnagels

Acrylnagels bij nagelstudio Breda Perfecte nagels
 

Acrylnagels zijn in het principe gelijk aan gelnagels. Echter word hierbij geen gel maar acryl gebruikt. Acryl is vele malen harder dan gel en hard uit in de buiten lucht. Men hoeft dus niet onder de UV lamp voor het uithardings proces.

Deze nagels zijn in dezelfde varianten te verkrijgen als gelnagels dus ook met French manicure ,prints en kleuren. De meeste klanten vinden het fijn om acryl nagels te hebben omdat ze steviger aanvoelen als gel nagels. Het onderhoud is hetzelfde als bij gelnagels regelmatig bijvijlen en de nagel voorzien van een topcoat.


 

 check kleinBabyboom nagels

Babyboom nagels bij nagelstudio Breda Perfecte nagels ijpelaar breda ulvenhout bavel ginniken
 

Babyboom nagels laten zetten? Ook babyboom nagels kunt u goed en goedkoop laten zetten bij nagelstudio Breda Perfecte nagels.De laatste worden de Babyboom nagels steeds populairder. Deze uitvoering met een twist op de French manicure mag tegenwoordig niet ontbreken in het aanbod van de nagelstylist. Vandaar dat nagelstudio Breda Perfecte nagels haar assortiment tevens met de babyboom nagels heeft uitgebreid.

Kijk voor meer informatie over het laten zetten van babyboom nagels bij nagelstudio Breda Perfecte nagels kunt u terecht op onze babyboom nagels pagina.


 

 check kleinGelnagels

Gelnagels bij nagelstudio Breda Perfecte nagels ijpelaar breda ulvenhout bavel ginniken
 

Gelnagels heeft men in 2 soorten. Namelijk gel op eigen nagel waarbij de eigen natuurlijke nagel versterkt door er een dunne laag gel op aan te brengen en eventueel af te werken met een kunstmatige witte rand om de nagel een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven.

Of men verlengt de nagel met een tip of slaboon om daarna het geheel met een laagje gel aftewerken. Bij beide methodes is het mogelijk de nagel te versieren met diverse printjes steentjes en dergelijke.


 

 check kleinFrench manicure

french-manicure bij nagelstudio Breda Perfecte nagels ijpelaar breda ulvenhout bavel ginniken
 
 
Onder French Manicure word verstaan de nagels een zo natuurlijk mogelijk uiterlijk te geven.

Het nagelbed word met een rosé gel bewerkt om de natuurlijke kleur van de nagel op te halen en op de randen word de witte uitgroei versterkt.
Zodat men een zo natuurlijk mogelijke nagel krijgt.
Dit kan zowel met gel of Acryl.


 

 check kleinGellak / Shellac

Nagels laten lakken. Gellak / shellac bij nagelstudio Breda Perfecte nagels
 

Gellak / Shellac is een goed en mooi alternatief voor kunstnagels.

Gewone nagellak blijft gemiddeld 3 tot 5 dagen mooi op uw nagels maar neemt na die periode steeds verder af. Het grote voordeel van gellak is dat uw eigen nagels in principe veel harder zijn en dus meer kunnen hebben en blijft daarnaast tot wel 3 dagen mooi.

Daarnaast is gellak in veel verschillende kleuren mogelijk.


 

 check kleinNagelversiering / Nail art

Nagelversiering (nail art) bij nagelstudio Breda Perfecte nagels
 

Nagelversiering (nail art). Het versieren van de nagels gebeurt tegenwoordig steeds vaker en hiervoor zijn onbeperkt veel mogelijkheden. De sky is the limit zogezegd. Het versieren van de nagels kan o.a. gebeuren door middel van toepassen van diverse kleuren, glitter of steentjes voor een heel eigen look.

Heeft u specifieke persoonlijke wensen met betrekking tot de afwerking van uw nagels?

Neem dan eerst even persoonlijk contact met mij op. Dit kan natuurlijk zeer gemakkelijk telefonisch via telefoonnummer 0646367515 of anders via onze contactpagina.


 

 check kleinTeennagels laten verzorgen

Uw teennagels laten verzorgen bij nagelstudio Breda Perfecte nagels
 
 
Gelakte gellak Teennagels. Deze zomer worden versierde en gekleurde teen nagels weer helemaal in maar omdat het lakken en bijhouden nogal wat werk en tijd vereist heb ik een scherpe aanbieding voor u.
 
Voor de standaard teennagels te kleuren en te voorzien van een speciale shinegel laag om de lak te verzegelen voor maar € 20.
 
(French Manicure is ook mogelijk)
 
Versieringen zijn ook mogelijk evenals stras steentjes (div.kleuren) maar hiervoor geld een geringe vergoeding die vooraf word overeen gekomen.

 

 check kleinSoak off nails

soak-off-nails bij nagelstudio Breda Perfecte nagels ijpelaar breda ulvenhout bavel ginniken
 
 
Soak off Nails. Het woord zegt het al. Het afweken van (kunstnagels). Dit systeem bied vele voordelen tegenover de traditionele gelnagel. Er behoeft bij dit systeem nagenoeg niet aan de natuurlijke nagel gevijld te worden zodat deze zijn natuurlijke sterkte en flexibiliteit behoud. Een ander bijkomend voordeel is dat het een dunnere gel is die ook direct als nagellak fungeert. Nagellak heeft als nadeel dat deze vlug vervaagt en dat er snel stukjes vanaf springen. Soak off gel voorkomt dit omdat deze flexibeler is. Daardoor blijft de nagel langer mooi en zijn glans behouden op deze wijze behoeft men minder te lakken. Voor teennagels geld het zelfde deze groeien van nature al langzamer dus is er minder onderhoud aan nodig om ze toch mooi te laten zijn. Wilt uw eventueel een french manicure dan is dat ook bij dit systeem mogelijk.

Het afweken van de nagels:

Het afweken van de nagels gaat als volgt. nagellak De vingertoppen worden in een bakje met vloeistof gedurende 5 a 10 minuten ondergedompeld waarna de gel met het zo genaamde bokkenpootje word verwijderd. De nagels worden gepolijst en in geolied en klaar .Indien men een andere kleur wenst kan die na verzorging van de natuurlijke nagel direct weer worden aangebracht.


 

 check kleinSchimmelnagels

Diensten en verzorging van nagels in geval van schimmelnagels bij nagelstudio Breda Perfecte nagels
 

Schimmelnagels zijn een veelvoorkomend probleem. Maar liefst 26% van de Nederlanders heeft er last van.Schimmel nagels worden ook wel kalknagels genoemd Veel mensen hebben er last van zonder het zelf te weten.

Waar herken je een schimmelnagel aan
Schimmelnagels komen het vaakst voor op je grote teen. Meestal beginnen zij aan het einde en aan de zijkant van je voet en gaan vandaar verder naar het begin van je nagel. Doordat de schimmelde nagel binnendringt word de nagel weker dikker, brokkeliger en gaat verkleuren van wit,geel en in een later stadium word hij zelfs bruin.De schimmel tast ook de groei van de nagel aan en kan ook de nodige pijnklachten veroorzaken De nagel kan zelfs gaan scheuren, hierdoor bestaat de kans dat de schimmel zich verspreid naar de andere nagels. Zodra je deze symptomen ontdekt ga dan direct naar je huisarts deze zal je een afdoende behandeling meegeven.

Schimmelnagels voorkomen
Schimmelnagels houden van een warme en vochtige omgeving. overzicht icon Vaak loopt men een schimmelnagel op in een vochtige openbare ruimtes zoals Sauna en Zwembaden draag daarom ook altijd badslippers geen garantie om het te voorkomen maar het reduceert de kans op schimmelnagels aanzienlijk. Belangrijk is ook de nazorg van de voeten. Droog je voeten goed af gebruik niet te veel zeep anders verwijder je de natuurlijke weerstand van je voeten draag katoenen sokken en ademende schoenen bv leer dagelijks schone sokken en wissel regelmatig van schoenen Tot slot mensen met diabetes hebben meer kans op schimmel nagels.


 

 check kleinNagelbijters

Oplossingen en verzorging van nagels voor nagelbijters bij nagelstudio Breda Perfecte nagels
 
 
Nagelbijten is een gewoonte die redelijk vaak bij volwassenen voorkomt.
 
Maar kan afgeleerd worden door er in een korte perioden gel en kunstmatige verlenging op toe te passen. Hierdoor blijven de nagels er netjes uitzien en heeft men minder behoefte om ze eraf te bijten.
 
Bij deze behandeling worden ook de nagelriemen soepeler gemaakt zodat deze minder irritatie geven (bv men blijft er niet meer mee achter kledingstukken haken). Sommige mensen hebben baat bij een speciale paraffine behandeling. Hierbij worden de handen in een parafinebad gedompeld en ingepakt in een katoenen handschoen daarna worden ze met een speciale crème ingemasseerd zodat de handen weer heerlijk zacht aanvoelen.
 
Bij Perfecte nagels kost deze behandeling slechts € 12.50 en uitsluitend op afspraak.

check kleinNagelstudio Breda Perfecte Nagels topmerken

pronails producten

Bij Nagelstudio Breda Perfecte nagels word uitsluitend met de beste merken gewerkt zoals onder anderen Pronails en Magnetic. 

magnetic 1e klas producten bij nagelstudio Breda Perfecte nagels

check kleinNagelstudio Breda Perfecte Nagels contact


Ervaar het voor u zelf en neem eens geheel vrijblijvend contact hierover met ons op.

Met vriendelijke groet,
Anneke

Bellen

 


Let op !!!
Map 
GmapsIndien U een afspraak heeft gemaakt en graag gebruik wenst te maken van directe en persoonlijke navigatie vanaf UW huidige locatie naar nagelstudio Breda Perfecte nagels kunt U dit zeer eenvoudig doen door op het Google maps icoon rechts bovenaan iedere pagina te klikken.
De Google maps app. is standaard geïnstalleerd op vrijwel iedere mobiele telefoon en zal na het klikken op bovenstaand navigatie icoon automatisch voor U op UW telefoon worden geopend.

Android FooterNagelstudio Breda Perfecte Nagels: Rijnauwenstraat 174 | 4834LH | Breda | perfectenagels(@)hotmail(.)com | Contact: (06)46367515

Nagelstudio | Nagelsalon | Nagelstylist | Acrylnagels | Gelnagels | French manicure | Manicure | Gellak | Teennagels | Schimmelnagels | Nagelbijters | k.v.k. 20154309